Talent aangeboden

Personeelsbemiddeling is voor ons meer dan alleen het vinden van een kandidaat voor een vacature. Om de beste match te maken, bekijken we een functie zowel vanuit de werkgever als de kandidaat. Wat zijn jouw wensen? En waar liggen kansen? We zijn niet bang om door te vragen en kritisch mee te denken. Work2Talent verdiept zich in haar opdrachtgevers en zij waarderen onze persoonlijke manier van werken.

Werven, selecteren en detacheren

Work2Talent is het bemiddelingsbureau dat net een stap verder gaat dan je gewend bent. Wij willen onze klanten goed leren kennen en bouwen aan langdurige persoonlijke relaties. Voor ons is het daarom belangrijk om eerlijk te zijn. Ook al betekent dat af en toe een kritische noot.

Wij zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van professionals in de vakgebieden Finance & Control, Sales & Marketing en Technical. Wij bemiddelen naar vaste of tijdelijke functies vanaf HBO werk- en denkniveau.

Wat doen wij anders?

  • Wij bekijken de vacature vanuit beide perspectieven: wat heeft de werkgever nodig en wat haalt een kandidaat uit deze baan?
  • Wij maken echt werk van de selectie: wij stellen alleen kandidaten voor die daadwerkelijk iets toevoegen aan het team en bedrijf.
  • Bij moeilijk invulbare of schaarse functies denken we pro-actief mee. En waar nodig dragen we een passend alternatief aan. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van een traineeship.
  • Wij blijven altijd in contact en gaan door tot dat de functie naar ieders wens is ingevuld.

Op zoek naar talent? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden vrijblijvend door te spreken.