Talent gezocht

Personeelsbemiddeling is voor ons meer dan alleen het vinden van een kandidaat voor een vacature. Om de beste match te maken, bekijken we een functie zowel vanuit de werkgever als de kandidaat. Wat zijn jouw wensen? En waar liggen kansen? We zijn niet bang om door te vragen en kritisch mee te denken. Work2Talent verdiept zich in haar opdrachtgevers en zij waarderen onze persoonlijke manier van werken.

Klaar voor een nieuwe start?

Het veranderen van baan is een uitdagend maar vooral leuk proces. Hoe succesvol je bent is mede afhankelijk van de tijd en energie die je er in steekt. Work2Talent helpt je daar graag bij. Samen onderzoeken we wat jouw wensen zijn en waar jouw kansen liggen. Alleen als wij een echte match zien stellen wij je voor aan de potentiele nieuwe werkgever.

Wij zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van professionals in de vakgebieden Finance & Control, Sales & Marketing en Technical. Wij bemiddelen naar vaste of tijdelijke functies vanaf HBO werk- en denkniveau.

Presenteren & profileren

Een sollicitatiegesprek is het moment om je zo goed mogelijk te presenteren en profileren. Uit ervaring weten wij dat dit voor sommige kandidaten een uitdaging is. In dat geval helpen indien gewenst wij door middel van persoonlijke briefing en coaching.

Meld je aan

Spreekt onze manier van werken je aan? Ben jij die gemotiveerde kandidaat die toe is aan een nieuwe uitdaging? Meld je dan bij ons aan. Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.